Μπέτσης Χρήστος
Ιδρυτής της εταιρείας

Ο Μπέτσης Χρήστος αποφοίτησε από το κολλέγιο Αθηνών το 1999 και σπούδασε πολίτικος μηχανικός στο City University of London της Αγγλίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2004 στην Ελλάδα, ως ιδιώτης Πολιτικός Μηχανικός και εργάστηκε κυρίως στους τομείς των αντιπαροχών και των κατασκευών πολυκατοικιών. Το 2007 ίδρυσε την εταιρεία Bcon- construction and design. Η Bcon δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των μελετών και των κατασκευών. Στο πέρασμα των χρόνων και την επαγγελματικής της εμπειρία, η εταιρεία Bcon, έχει επιτύχει την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας τους έναν συνδυασμό χρόνου – κόστους και ποιότητας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σκιαδά Χρύσα
Αρχιτέκτονας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο University of North London (BA and Diploma in Architecture). Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 2001 και για 15 συναπτά έτη συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα Διονύση Σοτοβίκη και το workshop, όπου και απέκτησε σημαντικές γνώσεις και εμπειρία στη σύνθεση, στη μελέτη και κατασκευή και στην πολεοδομική νομοθεσία. Μεταξύ 2007 και 2012 συνεργαζόταν παράλληλα και με το “workshop dionisis+kirki” που δημιούργησαν από κοινού ο Διονύσης Σοτοβίκης και η Κίρκη Μαριολοπούλου. Από το 2014 ήταν consulting architect της “Κυψέλης Αρχιτεκτονικής” (Kipseli Architects) και εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας Bcon του Πολιτικού Μηχανικού Χρήστου Μπέτση, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι μόνιμη συνεργάτης και πλέον επικεφαλής του μελετητικού τμήματος της Bcon Betsis Construction and design.

Κοτρώνης Παναγιώτης
Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής, ΑΤΕΙ Αθήνας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του University of Derby (Bsc in Civil Engineering And Construction). Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2007 ως βοηθός επιβλέποντα Μηχανικού σε ιδιωτικά έργα. Από τον Μάιο του 2018 είναι μόνιμος συνεργάτης της εταιρείας του Πολιτικού Μηχανικού Χρήστου Μπέτση, Bcon Betsis Construction and Design, όπου πλέον είναι o συντονιστής του κατασκευαστικού τμήματος της Εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια των έργων: οικονομικές προσφορές, επικοινωνία με τον πελάτη, οργάνωση εργοταξίου, επίβλεψη και οικονομική διαχείριση των κατασκευών.

Παλούκα Ειρήνη – Θεοδώρα
Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο University of Derby (Bsc in Civil Engineering And Construction). Από το 2017 εργάζεται στην εταιρεία Βcon Betsis Construction and Design, όπου πλέον έχει αναλάβει την οργάνωση του μελετητικού τμήματος. Στις βασικές της αρμοδιότητες είναι επίσης η επίλυση-διευθέτηση σύνθετων πολεοδομικών υποθέσεων και ο βασικός συντονισμός της Εταιρείας με δημόσιους φορείς – οργανισμούς.

Αντιμαχίτη Ματούλα
Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. Εργάζεται στην Βcon Betsis Construction and Design από τον Νοέμβριο του 2020 ως μέλος του μελετητικού τμήματος της εταιρείας.

Κωή Μαίρη
Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και αποφοίτησε με την ειδικότητα του Μηχανικού Έργων Υποδομής. Εργάζεται στην Bcon Betsis Construction and Design από τον Ιανουάριο του 2021 στους τομείς της επίβλεψης κατασκευής και οργάνωσης εργοταξίου.

Παπαδής Παναγιώτης
Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1994. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και αποφοίτησε με την ειδικότητα του Δομοστατικού Μηχανικού. Εργάζεται στην Βcon Betsis Construction and Design από τον Μάϊο του 2021, στο κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας (επίβλεψη κατασκευών, σύνταξη οικονομικών προσφορών)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Μαριολοπούλου Κίρκη
Αρχιτέκτονας

H Κίρκη Μαριολοπούλου αποφοίτησε από το κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε αρχιτεκτονική στο East London University της Αγγλίας (UEL). Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 2005 σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Διονύση Σοτοβίκη και το 2007 δημιούργησαν μαζί το “workshop dionisis+Kirki”. Παράλληλα, ανέλαβε ερασιτεχνικά την εκπομπή “Αρχιτεκτονικά διλλήματα” στο beton7 art-radio. Το 2012 αφού έληξε την συνεργασία με τον Διονύση Σοτοβίκη συνέχισε με το προσωπικό της γραφείο αρχιτεκτονικής και ξεκίνησε να διδάσκει αρχιτεκτονική στο Metropolitan College Art and Design. Το 2014 ίδρυσε σε συνεργασία με τον Ηλία Ρωμανά την “Κυψέλη Αρχιτεκτονικής” που εστιάζει στη μοναδικότητα της κάθε ιδέας, συνδέοντας την αρχιτεκτονική με αλλες μορφές τέχνης και επικοινωνίας. Σήμερα, η ¨Κυψέλη Αρχιτεκτονικής¨ είναι ένα διεθνώς βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με εργα στην Ελλαδα και στο εξωτερικό.

Σουρίλας Κωνσταντίνος
Μηχανολόγος Μηχανικός

O Σουρίλας Α. Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα, είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ (ΑΜ ΤΕΕ 124526) και εργάζεται από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την μελέτη – επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικά και βιομηχανικά κτίρια. Εξειδικεύεται στους τομείς της Θέρμανσης – Ψύξης – Κλιματισμού, διαθέτει άριστη γνώση της Πυροσβεστικής Νομοθεσίας και είναι εξειδικευμένος μελετητής συστημάτων πυροπροστασίας. Είναι επίσης πιστοποιημένος σχεδιαστής συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης και συνεργάζεται με πλήθος επιχειρήσεων ως τεχνικός σύμβουλος και τεχνικός ασφάλειας. Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής Γ’ Τάξης (ΑΜ 9277) και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά

Παπαδόπουλος Χρήστος
Πολιτικός Μηχανικός

Ο Χρίστος Παπαδόπουλος είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος μελετητικού πτυχίου Γ’ τάξεως στην κατηγορία στατικών μελετών (08) και Γ’ τάξεως στην κατηγορία γεωτεχνικών μελετών και ερευνών (21), καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) ΕΜΠ στο αντικείμενο “Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών”. Έχει 25ετή μελετητική εμπειρία στη μόρφωση, σχεδιασμό και ανάλυση κτιρίων και μεγάλων τεχνικών έργων. Έχει συμμετάσχει ως επιστημονικός συνεργάτης σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων και έχει δημοσιευμένο έργο σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε θέματα μηχανικής των κατασκευών, αντισεισμικής μηχανικής, αλληλεπίδρασης εδάφους–κατασκευής και εργαστηριακού ελέγχου δομικών υλικών.

Πανούτσος Στέλιος
Πολιτικός Μηχανικός

Ο Στέλιος Πανούτσος είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το πρόγραμμα “Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών” της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Δραστηριοποιείται ως σύμβουλος μελετών δομικών έργων, με κύρια αρμοδιότητα τις στατικές μελέτες κτιριακών έργων καθώς και άλλων, ειδικών κατασκευών από χάλυβα, οπλισμένο σκυρόδεμα και τοιχοποιία. Συνεργάζεται με μελετητικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες για παροχή συμβουλών και στην εκπόνηση μελετών διαφόρων έργων καθώς και στην επίβλεψη αυτών, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: Κτιριακά έργα, και κυρίως μεταλλικές κτιριακές κατασκευές βιομηχανικών και εμπορικών χρήσεων, μελέτη νέων, αποτίμηση και ενίσχυση υφισταμένων κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και φέρουσα τοιχοποιία.